Media

Mediabestanden worden centraal opgeslagen in het systeem.

Ga naar Controlepaneel > JCE Bestandsbrowser. Je komt dan in het volgende overzicht.

JCE Bestandsbrowser

Als je veel bestanden op de website wil zetten, is het handig om dit overzichtelijk te doen. Je kunt hiervoor mappen aanmaken.

1. Door op Map aanmaken Nieuwe map button te klikken, wordt er een tekstvak geladen, naast de tekst met het pad van de huidige map. Hierin kun je de naam van de nieuwe map opgeven.
  2. Klik op Map aanmaken om de map met de opgegeven naam aan te maken.

Hier kun je één of meerdere bestanden van je computer op de website zetten.

1. Kies in het online overzicht een map waarin het bestand moet komen
  2. Klik op Uploaden Upload button en vervolgens op Bestand kiezen om één of meerdere bestanden te selecteren.
  3. Door op Upload starten te klikken, worden de bestanden ingeladen op de website.