Om je te kunnen helpen met het instellen van Mollie voor betalingen in je webshop of website dienen wij als Buro26 gekoppeld te worden. Dan zien we niet jullie transacties maar kunnen wel bij de technische instellingen die gebruikt worden. Om dit te doen kun je de volgende stappen uitvoeren.

1. Log in bij Mollie op https://www.mollie.com/dashboard/login
  2. Vervolgens kun je daar onder het kopje Instellingen kiezen voor Team
  3. Klik vervolgens op de knop “Voeg teamlid toe”
  4. Vul vervolgens ons e-mailadres info@buro26.digital in en kies voor “Developer toegang”
  5. Met de knop “Nodig uit” ontvangen wij een e-mail met toegang tot jullie account